Demo

Probeer het uit in onze Demo!

Hier kun je uitproberen hoe het is om een kaartje te bestellen als bezoeker van ons voorbeeld evenement. Vervolgens kun je het kaartje scannen om te ervaren hoe het is om als organisatie gebruik te maken van het eventix ticketsysteem. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Stap 1: Bestel kaarten

We hebben voor de demo een voorbeeld evenement aangemaakt zodat je kunt ervaren hoe het is om gebruik te maken van het kaartverkoopsysteem.

Hiernaast zie je de kaartverkoopmodule die gemakkelijk op je website of Facebookpagina te integreren is. Je ziet dat er verschillende kaartjes beschikbaar zijn. We hebben de kaartprijs van het demo kaartje op € 0,00 gezet

We hebben dezelfde module ook op Facebook geïntegreerd zodat je kunt zien hoe dat eruit komt te zien. Bekijk hier de Eventix Facebookpagina. Na het plaatsen verschijnt er de button "kaartverkoop" die je naar de kaartverkooppagina brengt.


Stap 2: Open je kaarten

Je hebt nu de bestelde kaartjes in je mailbox ontvangen.
De kaartverkoopmodule geeft je na je bestelling de mogelijkheid om je ingevulde gegevens nog eens na te kijken, of een nieuwe bestelling te starten.

View Example Ticket


Stap 3: Scan de kaarten

De organisatie van het evenement kan de kaarten aan de deur scannen via de Eventix smartphone app. Om uit te proberen hoe dit zijn werk gaat kun je de smartphone app downloaden in de Appstore, of de Playstore.

Android: Google Playstore - Eventix app
iPhone: Apple Appstore - Eventix app

Na het downloaden log je in met de gegevens van het evenement. Voor ons voorbeeld evenement log je in met:

Username: demo123
Password: demo123


Je kunt nu de bestelde kaarten die je in stap 2 hebt geopend scannen met je eigen smartphone. Scannen kan met een onbeperkt aantal scanners en gaat super snel. Wanneer je met een enkele telefoon scant is het niet eens nodig om verbonden te zijn met het internet.


Demo uitgespeeld?

Maak dan een eigen evenement aan en begin direct met het verkopen van online kaartjes voor je evenement.

Aan de slag!